IDŐPONTFOGLALÁS

logo
1092 Budapest, Kinizsi utca 33. fsz.5. 5. kapucsengő, a rendelő bejárata a belső udvarban (II. lépcsőház) található

covid-19
KORONAVÍRUS - TÁVKONZULTÁCIÓ

Tisztelt Pácienseink!
Tisztelt Érdeklődők!
 
Magánklinikánk kiemelt figyelmet fordít minden helyzetben Pácienseire.
A kialakult járványhelyzetben is az Ön egészségét és érdekét tarjuk szem előtt.

„Maradjanak otthon!”

Ezzel a felhívással szakmailag teljesen egyetértve bevezettük Magánklinikánkon a távkonzultációt az Ön járványügyi kockázatának csökkentésére.
Magánklinikánk segítséget nyújt és szakorvosi véleményt, javaslatot ad:

  • infektológiai
  • immunológia,
  • gasztroenterológiai
  • hepatológiai
  • proktológiai
  • sebészeti
  • dietetikai

panaszai és kérdései kapcsán.

Figyelemmel a jelen rendkívüli helyzetre, ami sokak számára súlyos terhet jelenthet távkonzultációnkat mérsékelt díjon biztosítjuk.

Távkonzultáció díja: 25.000.- Ft/válasz email
 
Távkonzultáció menete:

1.     Küldje meg nekünk email-ben a megkeresését: Első lépésként kérjük küldje meg a következő adatokat emailben a sandil@sanber.hu címre:
·       személyes adatait (név, szül. helye és ideje, a.n., TB száma);
·       panaszai leírását és állapotát;
·       kérdéseit;
·       járt-e már a Magánklinikánkon; és
·       telefonszámát.

Kérjük továbbá, hogy a következő szöveget másolja be email-jének szöveges részébe:

„Hozzájárulok, hogy a Sanber Medical Kft. személyes és egészségügyi adataimat kezelje. Nyilatkozom, hogy a Sanber Medical Kft. www.sanber.hu honlapon közzétett adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat tudomásul vettem.”

2.     Munkatársunk válaszol a megkeresésére: Ezt követően klinikavezetőnk megnézi email-jét. Amennyiben szakorvosaink érdemben tudnak panaszaira tanácsot adni távkonzultáció biztosításával, akkor megerősítő válaszemail-ben erről tájékoztatjuk. Minden email megkeresésre válaszolunk 24 órán belül.

3.     Küldje meg orvosdokumentációját és utalja át a konzultáció díját: Megerősítő válaszemail-ünk után kérjük (1) küldje meg teljeskörűen a panaszára vonatkozó orvosdokumentációját emailben; és (2) utalja el a konzultáció díját Magánklinikánk bankszámlaszámára. Magánklinikánk bankszámlaadatai a következők:
-        Számla tulajdonos: SanBer Medical
-        Számlavezető bank: OTP Bank
-        Számlaszám: 11709002-25964675
-        Közlemény: saját név ( a befizetés beazonosítása miatt)

4.     Kiállítjuk a számlát és megerősítő emailt küldünk: A konzultációs díj teljes összegének jóváírását követően a konzultáció díjáról számlát állítunk ki, amit megküldünk arra az email címre, ahonnan a megkeresés érkezett. Ezzel egyidejűleg Magánklinikánk munkatársa jelzi azt is Önnek, hogy megkeresése továbbításra került szakorvosainknak vagy az Ön által választott szakorvosnak és törekszünk arra, hogy Ön válaszát legkésőbb 72 órán belül megkapja, de sajnos a rendkívüli helyzet miatt és szakorvosaink jogszabályi ellátási kötelezettségeinek teljesítése miatt ezt nem tudjuk garantálni.

5.     Szakorvosunk válaszol: Végül szakorvosaink határidőn belül megválaszolják megkeresését email-ben, ebben leírják orvosi szakvéleményüket és tanácsaikat; amennyiben receptet igényel, akkor javaslatot adunk ki, aminek alapján háziorvosa e- recepttel ellátja. 

Felhívjuk figyelmét, hogy a távkonzultáció nem helyettesíti a személyes orvos-beteg találkozást és a fizikális vizsgálatot. A távkonzultáció során szakorvosaink csak a Pácienseink által átadott adatokra és információkra alapozva hozzák meg javaslataikat. Fontos ezért, hogy az Ön szakorvosa a panaszára vonatkozó összes dokumentációt és esetleges kórelőzmények leírását teljeskörűen megkapja.

A rendkívüli helyzet miatt sajnos nem tudjuk vállalni, hogy sürgős esetben azonnali választ kap megkeresésére. Magánklinikánk ellenőrzési körén kívül esik minden olyan külső körülmény, elháríthatatlan külső ok, mely a megkeresése időpontjában előre nem volt látható, és aminek az elkerülése a Sanber Medical Kft. részéről nem volt elvárható, és negatívan befolyásolja(hatja) az egészségügyi szolgáltatás teljesítését. Vis Maiornak számít és nem tartozik sem a Sanber Medical Kft., sem a Páciens felelősségi körébe az erőhatalom, így különösen a járványügyi helyzet miatt kihirdetett rendkívüli helyzet, valamint a honvédelmi törvény és/vagy egészségügyi törvény alapján feljogosított szervek rendelkezésére tett intézkedés (pl. szakorvosaink járványkórházba kerülnek kirendelésre és kizárólagos ellátási kötelezettségük van). A Vis Maior a Sanber Medical Kft. részéről nem eredményez szerződésszegést, és nem ad alapot kártérítési igény benyújtására a Páciensnek.

A távkonzultáció során a Magánklinikánk felelőssége a szakorvosaink véleményének és/vagy javaslatának megfogalmazásáig terjed, az abban leírtak betartásáért, utánkövetéséért és az esetleges elmaradásból eredő egészségi állapotban bekövetkezett változásért a Magánklinikánkat semmilyen felelősség nem terheli.
 

 

Copyright © 2019-2024 Minden jog fenttartva SanBer Medical Kft részére.