IDŐPONTFOGLALÁS

logo
1092 Budapest, Kinizsi utca 33. fsz.5. 5. kapucsengő, a rendelő bejárata a belső udvarban (II. lépcsőház) található

BEMUTATKOZÁS

Dr. Németh Alíz

Bemutatkozás

Dr. Nemeth Aliz vagyok.
2005- ben a Semmelweis Egyetem általános orvosi karán végeztem.
2005.- 2018. között a Budai Irgalmasrendi Kórház Gasztroenterológia osztályán dolgoztam.
2010-ben belgyógyászatból, 2014-ben gasztroenterológiából szakvizsgát tettem.
2015 - től lehetőségem nyílt a Szent János Kórház Hepatológiai Ambulanciáján működő Országos Májbeteg Központ szakmai munkájában részt venni, mint gasztoenterológus -hepatológus. Ebben a Centrumban többek között a krónikus hepatitisek (hepatitis B, C), immun májbetegségek, zsírmáj, toxikus (alkohol, gyógyszerek) eredetű májbetegségek felismerése, kezelése, gondozása történik. Elsők között az országban itt volt lehetőségem ultrahang elven alapuló máj elasztographias (Fibroscan) vizsgálatában nagy tapasztalatra szert tenni.
Ma már egy újgenerációs, a Fibroscan utódjának számító korszerűbb technológiájú készülék áll rendelkezésre a pontosabb diagnózis megállapítására, mely a zsírosodás és szerkezeti eltérések, hegesedések kimutatásában megbízhatóbb értékeket mutat :ez a Fibrotouch készülék. Ezzel a készülékkel végzem a vizsgálatokat.
Gyermekeknél (15 kg feletti testsúlynál) es extrémen túlsúlyos pácienseknél is megbízhatóbb mérési eredményt kapunk, akár a szerkezetet , akár a zsirtartalmat illetően.

A konzultáció során a betegnek lehetősége van a Fibrotouch készülékkel történő vizsgálatra melynek egyik fontos előnye, hogy ambulanter elvégezhető, 10-15 percet vesz igénybe , fájdalmatlan és a leletet közvetlenül a vizsgálat után értékeléssel együtt , máris kezébe kaphatja.

A Fibrotouch vizsgálata előtt 3 órás éhezést kérünk.

ÁRAINK

Időpontfoglalás:

Dr. Németh Alíz

Dr. Németh Alíz

Dr. Németh Alíz

Egyetemi docens
belgyógyász, gasztroenterológus, hepatológus

Copyright © 2019-2024 Minden jog fenttartva SanBer Medical Kft részére.